Premium usluge

Uzmite naš paket, a ako želite nešto posebno, pogledajte našu premium uslugu

JAČA KOMPRESIJA SLIKA

LossLess / Lossy

Standardna kompresija slika kod izrade web stranice podrazumijeva kompresiju u kojoj se ne gubi kvaliteta slike, ali s tom kompresijom se nedovoljno komprimiraju slike  kada se želi postići još brži odziv na serveru a samim time i brže otvaranje stranice. Dodatnom “Lossy” kompresijom postižemo bolje performanse stranice.

Preoručljivo za stranice koje imaju više slika.

Cijena: 190 Kn.  

izrada web stranica cijena stranice
izrada web stranica cijena web stranica insertioweb

NAJVEĆE UBRZANJE RADA STRANICE

HTML/CSS/JS

Standardno ubrzanje rada stranice postiže se stavljanjem cachea na stranicu ali da bi se postiglo maksimalno ubrzanje, isto se postiže s dodatnim profesionalnim ubrzanjem s kojim se stranica ubrzava do 40%.

Preporučljivo za bolji kontakt s posjetiteljima stranice te bolje indeksiranje na Googlu prilikom pretraživanja.

Cijena: 450 Kn/god.

CDN

content delivery network

Kada se web stranica stavlja na web, ona se nalazi na serveru koji je pozicioniran na nekom području. To znači da posjetitelji koji idu na stranicu pristupaju stranici s različitih udaljenosti. To može dovesti do toga da dalji pristup uzrokuje sporije učitavanje. CDN je sustav kod kojeg je vaša stranica povezana sa svim serverima u svijetu i posjetiteljima se stranica učitava s najbližeg servera što garantira brže učitavanje.

Preporučljivo za stranice koje se posjećuju van granica jedne države.

Cijena: 250 kn jednokratno.

izrada web stranica cijena insertioweb
izrada web stranica cijena

NAPREDNA OPTIMIZACIJA ZA TRAŽILICE

SEO / BRZINA / INDEKSIRANJE / TAGOVI

Izrada web stranice u standardnoj optimizaciji za tražilice podrazumijeva namiještanje stranice za indeksiranje na tražilicama u smislu onsite SEO te dodavanje meta opisa. Napredna optimizacija podrazumijeva 45 elemenata optimizacije koji se moraju pažljivo napraviti kako bi vaša stranica što prije došla u prednost za pretraživanje. Ovaj postupak može trajati i do mjesec dana te se mnogi elementi rade u dogovoru s vlasnikom stranice.

Preporučljivo za probijanje na tržištu

Cijena: 3900 Kn.

KONTAKTIRAJTE NAS

Omogućite sebi web stranicu

Želite bolju web stranicu a ne znate koja usluga je za Vas najbolja? Pošaljite upit, objasnite svrhu web stranice i naći ćemo za vas najbolje rješenje.